Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Calificare Maseur

Despre noi

Scoala de Masaj Reflexo-Vital este un centru specializat in organizarea de cursuri de reflexoterapie si cursuri masaj (recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii) pentru obtinerea unei diplome in meseria de maseur (fost tehnician maseur).

Bună ziua și bine ați venit la Scoala de Masaj Reflexo-Vital! Suntem un centru specializat în organizarea de cursuri de reflexoterapie și masaj, recunoscute oficial de Ministerul Muncii și Ministerul Sănătății, care oferă o diplomă în meseria de maseur (fost tehnician maseur).

La Școala de Masaj Reflexo-Vital, credem că educația și formarea continuă sunt esențiale pentru a deveni un maseur de succes. De aceea, ne concentrăm pe oferirea unei instruiri de calitate, care să includă atât cunoștințe teoretice solide, cât și o experiență practică relevantă.

Echipa noastră de instructori este formată din profesioniști cu experiență în domeniu, care sunt dedicați să împărtășească cunoștințele lor și să ajute elevii noștri să-și dezvolte abilitățile. Cursurile noastre sunt structurate în mod corespunzător și sunt concepute astfel încât să îndeplinească cerințele actuale ale industriei și ale pieței muncii.

Suntem mândri să oferim o varietate de cursuri de reflexoterapie și masaj, care includ masaj terapeutic, masaj de dreanj limfatic, masaj suedez, masaj facial și reflexoterapie, printre altele. Indiferent de nivelul de experiență pe care îl aveți, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

În plus, suntem acreditați prin autoritățile din România la nivel European și nu numai iar diplomele noastre sunt recunoscute de piața muncii din tară și UE. De asemenea, suntem angajați să oferim materiale didactice de calitate și să menținem un mediu de învățare pozitiv și susținător.

La Scoala de Masaj Reflexo-Vital, suntem dedicați să ajutăm elevii noștri să-și atingă potențialul maxim și să-și urmeze visul de a deveni maseuri de succes. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de învățare și să începeți să vă construiți cariera în domeniul masajului și reflexoterapiei!